HLM është një kompani e themeluar në vitin 2003, e specializuar në Kërkim dhe Zhvillim, prodhim dhe shitje.Siguroni ndërmarrjen e shërbimit teknik të zgjidhjes së sistemit të kontrollit të makinës.produktet tona përdoren gjerësisht në e-Mobilitetin vendas dhe jashtë shtetit, pajisjet e pastrimit, Bujqësia dhe bujqësia, dorëzimi i materialeve dhe AGV dhe fusha të tjera.

Klientët tanë

partner2
partner4
partner2
partner1
partner3
partner1
partner3
partner4