HLM е компанија, основана во 2003 година, специјализирана за истражување и развој, производство и продажба.Обезбедете го решението за управување со системот за техничка услуга претпријатие.нашите производи се широко користени во домашната и во странство е-мобилност, опрема за чистење, земјоделство и земјоделство, предавање материјали и AGV и други области.

Нашите клиенти

партнер2
партнер4
партнер2
партнер 1
партнер3
партнер 1
партнер3
партнер4